Kinderpagina
Hé hallo!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina!

Ben jij ook wel eens bang, boos, of voel je je verdrietig? En weet je dan ook écht niet waar dat nare gevoel vandaan komt? Of wordt je misschien gepest, heb je moeite met bepaalde dingen en weet je niet hoe je dat op moet lossen? Denk je dat jij de enige bent? Nee hoor! Bijna alle kinderen hebben wel eens ergens last van!

De één is bang voor monsters in het donker, de ander verdrietig omdat papa en mama ruzie hebben en niet meer samen willen wonen. Een ander kind heeft moeite met vrienden maken op school of kan niet zo goed meekomen met de lesstof. Weer anderen zijn heel verlegen en voelen zich alleen omdat ze denken dat niemand hen begrijpt…

Herken je iets? Of is er een ander probleem waardoor jij je verdrietig, bang, boos of rot voelt? Wanneer je niet lekker in je vel zit is het fijn als iemand je helpt! Zo iemand ben ik, ik help kinderen die net zoals jij niet lekker in hun vel zitten. En als je het fijn vindt help ik jou ook! Samen gaan we onderzoeken hoe het komt dat jij je zo voelt. Dat hoeft niet altijd door te praten hoor. Misschien kun jij door te knutselen of te tekenen wel veel beter vertellen wat je lastig vindt en waarmee ik jou kan helpen. En als je tekenen, of knutselen niet leuk vindt kunnen we misschien wel samen koken of powerverhalen lezen, leuke opdrachtjes maken met handpoppen spelen toverdrankjes maken spelletjes doen en nog veel meer!

Zo ontdekken we samen waarom het even niet zo lekker met je gaat. Ook zal ik je laten zien waar je juist heel goed in bent. Je kunt meer dan je denkt hoor! Als we dat eenmaal ontdekt hebben, zal ik je leren hoe je al deze dingen kunt gebruiken om weer lekker in je vel te gaan zitten! Mooi toch als je dat weer helemaal zelf kunt?!
Voordat ik je ga helpen, praten we eerst een keertje met je ouders. Zij vertellen dan waarom zij denken dat het niet lekker gaat met jou. Daarna mag jij vertellen wat je er van vindt.

Als je ouders en jij denken dat ik je verder kan helpen kom ik elke week ongeveer een uurtje naar je toe, we bespreken samen wat jij graag wilt bereiken en daarmee gaan we aan de slag! Af en toe praat ik met je ouders om te vertellen hoe het gaat en wat we allemaal gedaan hebben. Ik vertel ze dan ook hoe ze jou kunnen helpen. Samen met jou overleg ik wat ik je ouders wel of niet vertel.

En als we klaar zijn en je het weer zelf kunt, geven we een feestje!!